+32 475 43 02 06 info@hc-containers.be

HC-TRANS // HC-CONTAINERS

UW CONTAINERSERVICE

PROFESSIONEEL - BETAALBAAR - PERSOONLIJKE SERVICE

Zeecontainer huren

Naast het kopen van een container kunt u er ook voor kiezen om een zeecontainer te huren. HC Containers in Bree verhuurt allerlei maten en soorten zeecontainers. Hierin kunt u veilig en makkelijk de meest uiteenlopende goederen opslaan. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zullen er alles aan doen om tegemoet te komen.

Een zeecontainer huren in plaats van kopen

Wanneer u bezig bent met een project en u wilt goederen slechts tijdelijk opslaan dan is het vaak goedkoper om een zeecontainer te huren in plaats van er een aan te schaffen. Deze containers zijn van net zo’n goede kwaliteit als wanneer u een nieuwe container zou kopen. Ze zijn onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole, altijd schoon en klaar voor verzending. Hoe groot uw goederen ook zijn, u zult bij ons zeker vinden wat u zoekt. Wij hebben zeecontainers in verschillende maten te huur:

  • 6 ft;
  • 8 ft;
  • 10 ft;
  • 20 ft;
  • 40 ft;
  • 45 ft.

Bij HC Containers geven wij advies als u een zeecontainer wilt huren

Wij begrijpen dat u soms helemaal niet weet welke afmeting container u moet hebben en welke soort u nodig heeft. Wij informeren u daarom graag over alle soorten zeecontainers die we aanbieden om te huren of te kopen. Ook over onze andere diensten zoals de verkoop van tuindecoratie en transport vertellen wij u graag meer. Neem bij vragen altijd contact met ons op via het telefoonnummer 089 47 24 07.

 

HC Containers,een echt familiebedrijf.

Wij staan garant voor een uitstekende persoonlijke service.

Bij ons kan u terecht voor alles wat te maken heeft met containers. Zowel bureelcontainers als opslag- , werf- , zeecontainers e.d.

Op zoek naar containers of transport? Twijfel dan niet langer. HC-Containers is de logische keuze.