+32 475 43 02 06 info@hc-containers.be

HC-TRANS // HC-CONTAINERS

UW CONTAINERSERVICE

PROFESSIONEEL - BETAALBAAR - PERSOONLIJKE SERVICE

Zeecontainer prijzen

Voor de prijs van een zeecontainer hoeft u het niet te laten. Die is bij ons namelijk altijd scherp. Bij HC Containers hebben we diverse soorten zeecontainers die u zowel kunt kopen als huren. Een zeecontainer kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden. Afhankelijk van de hoeveelheid goederen die u heeft op te bergen of te transporteren, heeft HC Containers containers voor u variërend in grootte van 6 ft tot 45 ft.

De prijs van een zeecontainer is afhankelijk van uw wensen

Het hangt geheel af van uw wensen wat de prijs van een zeecontainer is. Wilt u een nieuwe of gebruikte container? Moet de zeecontainer geïsoleerd zijn? Welke afmeting moet uw container hebben? Er zijn diverse mogelijkheden. Wij geven u nog vier redenen om te kiezen voor een zeecontainer van HC-Containers:

  • Het is een veilige manier om goederen (tijdelijk) op te slaan
  • Het is makkelijk te vervoeren
  • Het is goedkoop
  • Het is ook mogelijk voor particulieren

Neem contact op voor meer informatie over de prijs van zeecontainers

Bij HC Containers kunt u terecht als u geïnteresseerd bent in het kopen of huren van (zee)containers of als u meer wilt weten over de prijs van een zeecontainer. Daarnaast bieden wij nog meer producten en diensten aan, zoals bureelcontainers en puincontainers. Als uw interesse is gewekt, kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Vul het contactformulier in of bel naar het telefoonnummer 089 47 24 07. Onze ervaren medewerkers zijn u graag van dienst.

HC Containers,een echt familiebedrijf.

Wij staan garant voor een uitstekende persoonlijke service.

Bij ons kan u terecht voor alles wat te maken heeft met containers. Zowel bureelcontainers als opslag- , werf- , zeecontainers e.d.

Op zoek naar containers of transport? Twijfel dan niet langer. HC-Containers is de logische keuze.