+32 475 43 02 06 info@hc-containers.be

HC-TRANS // HC-CONTAINERS

UW CONTAINERSERVICE

PROFESSIONEEL - BETAALBAAR - PERSOONLIJKE SERVICE

Zeecontainer

Bij HC Containers kunt u terecht voor een zeecontainer van de gewenste afmeting. Wij beschikken over containers waarmee u uitstekend geholpen bent. Met onze hulp kunt u goederen veilig opslaan en vervoeren. Wij nemen een grote zorg uit handen wanneer u zaken wil opslaan en/of vervoeren. Dankzij de jarenlange ervaring in ons werk kunnen wij u voorzien van een optimale service. Zo kunnen wij u adviseren over de aankoop die het beste past bij uw situatie.

Zeecontainer zowel te koop als te huur aangeboden

Zowel bedrijven als particulieren zijn enorm geholpen met het huren of kopen van een zeecontainer. De containers zijn zowel gemakkelijk te plaatsen als te verplaatsen. Op deze manier kunt u gemakkelijk uit de weg. Naast containers kunnen wij u helpen aan kleiklinkers en blauwe steen.

Meer weten? Kom langs op onze vestiging in Bree of neem contact op!

In het aanbieden van zeecontainers en ook bureelcontainers onderscheiden wij ons van de concurrent doordat we enkel beschikken over containers die altijd hun doel dienen. Op deze website leest u wat onze diensten precies inhouden. Ook op onze vestiging in Bree kunnen we u van dienst zijn. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Bel tijdens kantooruren met een van onze medewerkers via het nummer 089 47 24 07.

Bij Toon Hendrix kunt u terecht voor zeecontainers van uiteenlopende afmetingen. Wij beschikken over containers waarmee u uitstekend geholpen bent. Met onze hulp kunt u goederen veilig opslaan en vervoeren. Wanneer u bijvoorbeeld gaat emigreren, nemen wij u een grote zorg uit handen. Dankzij de jarenlange ervaring in ons werk kunnen wij u voorzien van een optimale service. Zo kunnen wij u adviseren over de aankoop die het beste past bij uw situatie.

HC Containers,een echt familiebedrijf.

Wij staan garant voor een uitstekende persoonlijke service.

Bij ons kan u terecht voor alles wat te maken heeft met containers. Zowel bureelcontainers als opslag- , werf- , zeecontainers e.d.

Op zoek naar containers of transport? Twijfel dan niet langer. HC-Containers is de logische keuze.