+32 475 43 02 06 info@hc-containers.be

HC-TRANS // HC-CONTAINERS

UW CONTAINERSERVICE

PROFESSIONEEL - BETAALBAAR - PERSOONLIJKE SERVICE

Werfcontainer

Het bedrijf HC Containers uit Bree kan u helpen aan een werfcontainer. U heeft de keuze uit diverse soorten containers die stuk voor stuk zijn uitgerust met moderne voorzieningen. Met onze hulp bent u uitstekend geholpen op veilige en betrouwbare wijze. Wij onderscheiden ons van de concurrent door oog te hebben voor de specifieke situatie waarin u de container nodig heeft. Op deze manier weet u snel waar u aan toe bent.

Werfcontainer verkrijgbaar in divers uitvoeringen en afmetingen

De werfcontainer is gemakkelijk te verplaatsen waardoor u nooit voor onplezierige situaties komt te staan. De containers zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen en zijn een ideale opslagplaats op bijvoorbeeld een bedrijventerrein. Naast containers ten behoeve van opslag kunnen we u helpen aan onder meer bureelcontainers waarin bijvoorbeeld gepauzeerd kan worden door uw werknemers.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Op deze website kunt u precies lezen over welke werfcontainer we beschikken. We zijn als vanzelfsprekend ook bereikbaar op onze vestiging. Wij staan tot uw beschikking om u van een uitstekende service te voorzien. Zowel zakelijke als particuliere afnemers zijn wij graag zo optimaal mogelijk van dienst! Interesse? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 089 47 24 07.

HC Containers,een echt familiebedrijf.

Wij staan garant voor een uitstekende persoonlijke service.

Bij ons kan u terecht voor alles wat te maken heeft met containers. Zowel bureelcontainers als opslag- , werf- , zeecontainers e.d.

Op zoek naar containers of transport? Twijfel dan niet langer. HC-Containers is de logische keuze.