+32 475 43 02 06 info@hc-containers.be

HC-TRANS // HC-CONTAINERS

UW CONTAINERSERVICE

PROFESSIONEEL - BETAALBAAR - PERSOONLIJKE SERVICE

Tweedehands container

Een tweedehands container vindt u veilig en vertrouwd bij Toon Hendrix. Wij beschikken namelijk over diverse soorten containers waarmee u uzelf een grote hoeveelheid zorgen uit handen neemt. De containers lenen zich uitstekend voor het veilig opbergen van uiteenlopende goederen. Het is voor ons van onwillekeurig belang hoeveel goederen u heeft op te bergen. Wij kunnen u namelijk helpen aan containers van verschillende afmetingen.

Tweedehands container: eenvoudig te verplaatsen

Het voordeel is dat onze tweedehands container makkelijk te verplaatsen is. Op deze manier kunt u zonder veel moeite de container op een locatie plaatsen waar u dat wenst. In de uitvoering van ons werk doen we er alles aan om u honderd procent tevreden te stellen. Daarbij vinden we het belangrijk dat de wensen die u koestert worden afgestemd op de mogelijkheden die wij voor handen hebben. Wij voorzien u dan ook graag van advies op maat zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken!

Tweedehands zeecontainer

Het bedrijf HC Containers kan u helpen aan een tweedehands zeecontainer. Wij beschikken over diverse containers waarin u goederen veilig en vertrouwd kan opslaan. De containers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen waardoor de container altijd is af te stemmen op de specifieke situatie waarin u de container nodig heeft. Het voordeel van de containers is dat ze gemakkelijk zijn te plaatsen en te verplaatsen.

Tweedehands zeecontainer kiezen: wij voorzien u graag van advies

Een tweedehands zeecontainer vindt u bij ons in perfecte staat. Dankzij de jarenlange ervaring in ons vakgebied kunnen wij u voorzien van een advies waarmee u werkelijk verder kunt. Wij hebben oog voor detail en dat merkt u in de uiteindelijke afwerking van de diensten die wij u kunnen verlenen. Naast containers kunnen we u helpen aan kleiklinkers en tuindecoratie.

Wij zijn zowel particulieren als zakelijke afnemers graag van dienst

Op deze website leest u aanvullende informatie over de tweedehands zeecontainer waarmee u bent geholpen wanneer u bijvoorbeeld gaat emigreren. Uw eigendommen zijn met onze containers in veilige handen. Ook bedrijven zijn met onze hulp uitstekend geholpen. Heeft u vragen over onze zeecontainers of wilt u meer informatie? Kom langs bij HC Containers of neem contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 089 47 24 07.

Gebruikte container kopen

U kunt een gebruikte container kopen bij HC Containers in Bree. Onze gebruikte containers zijn uitvoerig getest en gecontroleerd en voldoen dus aan onze hoge kwaliteitseisen. Zo heeft u dezelfde service en voordelen die u zou hebben bij de aanschaf van een compleet nieuwe container, alleen tegen een veel scherpere prijs. Wij bieden tweedehands containers aan in allerlei varianten en maten. Onze ervaren medewerkers kunnen u alles vertellen over de vele mogelijkheden die we hebben.

Een gebruikte container kopen voor diverse doeleinden

U kunt een tweedehands container gebruiken voor de meest uiteenlopende doeleinden. Bijvoorbeeld voor de (tijdelijke) opslag van diverse soorten goederen of als tijdelijk noodkantoor. U kunt containers krijgen zo groot of klein als u nodig heeft, in verschillende kleuren en met de mogelijkheid tot verschillende extra opties. Het grote voordeel van een gebruikte container kopen is dat u geen bouwvergunning nodig heeft.

Meer informatie en contact

Bij Toon Hendrix kunnen we u naast een tweedehands container ook helpen aan onder meer zeecontainers en combicontainers. Wij hebben voor u op een rijtje gezet wat onze diensten precies inhouden. Heeft u vragen? Bel ons gerust via telefoonnummer 0475 20 01 54.

HC Containers,een echt familiebedrijf.

Wij staan garant voor een uitstekende persoonlijke service.

Bij ons kan u terecht voor alles wat te maken heeft met containers. Zowel bureelcontainers als opslag- , werf- , zeecontainers e.d.

Op zoek naar containers of transport? Twijfel dan niet langer. HC-Containers is de logische keuze.