+32 475 43 02 06 info@hc-containers.be

HC-TRANS // HC-CONTAINERS

UW CONTAINERSERVICE

PROFESSIONEEL - BETAALBAAR - PERSOONLIJKE SERVICE

Materiaalcontainer

Met de aanschaf van een materiaalcontainer bespaart u uzelf een grote hoeveelheid werk. Bij HC Containers uit Bree kunt u terecht voor een dergelijke container. Wij nemen onze klanten een grote hoeveelheid werk uit handen door hen containers in verschillende soorten en maten aan te bieden. Deze containers zijn gemakkelijk te verplaatsen en verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij bieden u een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dankzij onze specifieke ervaring kunnen we u voorzien van een optimale service.

Materiaalcontainer geschikt voor het opbergen van uiteenlopende producten In een materiaalcontainer kunt u onder meer tuingereedschappen en sportmaterialen opbergen. De container biedt in uiteenlopende situaties meerdere mogelijkheden en is zowel voor permanente als voor tijdelijke opslag zeer geschikt. Het grote voordeel is dat u voor de aanschaf van deze container geen bouwvergunning nodig heeft.

Wij zijn bedrijven en particulieren graag van dienst

De materiaalcontainer van HC Containers is een ideale oplossing voor organisaties, bedrijven en particulieren. U kunt bij ons ook terecht voor bureelcontainers. Wij hebben op deze website uiteengezet wat we precies voor u kunnen betekenen. Heeft u toch nog vragen of wilt u meer informatie? Uiteraard staan wij u graag te woord. Bel met een van onze medewerkers via nummer 089 47 24 07, vul het contactformulier in of bezoek onze zaak!

HC Containers,een echt familiebedrijf.

Wij staan garant voor een uitstekende persoonlijke service.

Bij ons kan u terecht voor alles wat te maken heeft met containers. Zowel bureelcontainers als opslag- , werf- , zeecontainers e.d.

Op zoek naar containers of transport? Twijfel dan niet langer. HC-Containers is de logische keuze.