+32 475 43 02 06 info@hc-containers.be

HC-TRANS // HC-CONTAINERS

UW CONTAINERSERVICE

PROFESSIONEEL - BETAALBAAR - PERSOONLIJKE SERVICE

Bureaucontainer te koop

Bij HC Containers bieden we diverse uitvoeringen en afmetingen van een bureaucontainer te koop aan. Alle bureaucontainers worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole, zodat u er zeker van bent dat u kwalitatief hoogwaardige bureaucontainers koopt. Zo zijn onze containers waterdicht, winddicht, goed geïsoleerd en ze kunnen voorzien worden van diverse extra’s zoals rolluiken, toilet, keukenblok, verlichting of verwarming. Wij leveren bovendien aan organisaties en bedrijven, maar ook aan particulieren.

Bureaucontainer te koop: keuze uit diverse modellen

Groeit uw bedrijf of gaat u verbouwen en heeft u extra (kantoor)ruimte nodig, dan is een bureaucontainer de perfecte oplossing: u vindt ze bij ons te koop aangeboden. Het is een relatief goedkope investering die direct geplaatst kan worden en waar u veel voordelen van kunt hebben. U kunt bureaucontainers echter voor nog veel meer doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als standruimte op een beurs. Het is snel en eenvoudig op te bouwen en net zo makkelijk weer af te breken.

Contacteer ons bij vragen

Heeft u vragen over een bureaucontainer die te koop bij ons worden aangeboden of over onze diensten ten aanzien van transport? Wij staan u graag te woord! Bekijk alvast ons online aanbod. Deze afbeeldingen geven u een goede indruk van de mogelijkheden. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of telefoonnummer 089 47 24 07.

HC Containers,een echt familiebedrijf.

Wij staan garant voor een uitstekende persoonlijke service.

Bij ons kan u terecht voor alles wat te maken heeft met containers. Zowel bureelcontainers als opslag- , werf- , zeecontainers e.d.

Op zoek naar containers of transport? Twijfel dan niet langer. HC-Containers is de logische keuze.